JP-ROBOT-1-superJumbo

Teknologji e Avancuar

Liftech Sh.p.k. ofron ashensorët që ju gjithmonë keni kërkuar për banesën tuaj , për biznesin tuaj dhe për cdo subjekt tjetër që kërkon një ashensor modern, të sigurtë.

Ashensorët janë kthyer tashmë në një indeks statusi social, ku ashensori , si një nga mjetet e para që identifikojnë një biznes , rrezatojnë më së miri gjithë kompaninë.

Është një mjet që përdoret pathuajse cdo ditë nga të gjithë , kështu që gjithmonë ashensorët janë në qëndër të vemendjes së secilit.
Liftech Sh.p.k ofron ashensorë të shumëllojshëm për cdo biznes të mundshëm.

Ashensorët që ne ofrojme janë të porositur nga kompanitë më të mirënjohura ndërkombetare dhe zotërojnë teknoligjinë më të fundit.

Ne ofrojmë ,ashensorë banimi, ashensorë panoramik, ashensore mallrash, ashensore kuzhine, shkalle levizese.

Të gjitha mallrat plotësojnë standartet më të larta europiane ! Liftech Sh.p.k. sigurohet gjihtmonë për t'ju ofruar më të mirën !

No limit for us !